Znajdź toner lub tusz do Twojego urządzenia
Strona główna1 » Opinie Klientów

Opinie Klientów

Najlepszymi rekomendacjami o jakości i funkcjonowaniu sklepu Profibiuro.pl
są i powinny być opinie naszych Klientów oraz Partnerów Biznesowych

 

Zapraszamy do zapoznania się z opiniami o nas i o naszym sklepie. Jeżeli dokonali już Państwo u nas zakupów zachęcamy także do podzielenia się z innymi użytkownikami Państwa doświadczeniami w kontaktach z naszym sklepem.
 
Jeżeli zamierzają Państwo po raz pierwszy dokonać u nas zakupów -  zapraszamy do zapoznania się z opiniami naszych dotychczasowych klientów. 
Chętnie zrealizujemy Państwa zamówienie oraz będziemy zobowiązani za opinię w zakresie poziomu obsługi klienta oraz jakości zrealizowanego zamówienia.


Dziękujemy za wszelkie opinie o naszej działalności naszym dotychczasowym i przyszłym Klientom.

 

 
Certyfikat "SŁUCHAMY SWOICH KLIENTÓW" niezależnego serwisu OPiNEO

Wszystkie transakcje dokonywane w naszym sklepie podlegają ocenie naszych klientów. Każdy z klientów, który dokonuje u nas zakupów ma możliwość oceny poziomu jakości obsługi w naszym sklepie poprzez umieszczenie opinii na niezależnym serwisie Opineo.
Od 26.08.2010 r.
 
 


Sklep ProfiBiuro.pl prowadzi sprzedaż także części oferty na Allegro.

Nasi Klienci dokonujący zakupów przez Allegro mają możliwość podzielenia się opiniami o przebiegu transakcji.
Od 24.04.2012 r.

TUTAJ MOŻESZ SPRAWDZIĆ OPINIE O NAS na Allegro.
 


Certyfikat "ZAUFANE OPINIE" niezależnego serwisu CENEO

Wszystkie zamówienia składane za pośrednictwem naszego sklepu podlegają ocenie poziomu satysfakcji naszych Klientów
w niezależnym serwisie Ceneo.pl.
Od 31.10.2017 r.

TUTAJ SPRAWDZISZ ON-LINE OPINIE O NAS
 



Nasz firma jest objęta audytem Pewny Kontrahent prowadzonym przez serwis VERIF.pl działający w ramach grupy kapitałowej KRUK.

Nasz firma podlega bieżącej weryfikacji pod kątem:
- braku posiadanego zadłużenia wobec Partnerów Biznesowych,.
- braku przeterminowanych zobowiązań wobec Partnerów,
- publikacji danych swoich dłużników.
Od 27.09.2013 r.
 


Otrzymaliśmy wyróżnienie e-Gazele Biznesu 2014

Firma ABC Profit będąca właścicielem i podmiotem prowadzącym sklep internetowy ProfiBiuro.pl otrzymała wyróżnienie dla najbardziej dynamicznych firm e-commerce 2014. Wyróżnienie przyznawane dla firm, które odnotowały w latach 2012-2013 dynamikę przychodów ze sprzedaży oraz dodatni wynik finansowy.
29.10.2014

Tutaj możesz znaleźć laureatów e-Gazele 2014




Spełniamy rygorystyczne kryteria dla firm sprzedających na Allegro - Standard Allegro

Na podstawie ocen naszych Klientów dokonujących zakupów przez sklep na Allegro, otrzymaliśmy potwierdzenie, iż spełniamy standard Alllegro.

Co oznacza standard Allegro dla naszych Klientów:

- masz pewność, że czas realizacji zamówienia będzie zgodny z podanym w ofercie.
- gwarantuje, że nie przepłacasz za koszty wysyłki,
- zakupione przez przedmioty będą zgodne z opisem
Od 01.10.2015 r.
 


 

Drugi rok z rzędu otrzymaliśmy wyróżnienie e-Gazele Biznesu 2015
 

Sklep internetowy ProfiBiuro.pl został wyróżniony e-Gazelą Biznesu 2015 za wzrost przychodów ze sprzedaży w Internecie w 2014 roku oraz dodatni wynik finansowy w ww. okresie.

Nagroda jest ta jest szczególnie ważna, gdyż została przyznana dla nas drugi rok z rzędu, co potwierdza
pozytywną dynamikę rozwoju i stabilną pozycję sklepu ProfiBiuro.pl na rynku sprzedaży internetowej. 
10.11.2015 r.
 

Tutaj możesz znaleźć laureatów e-Gazele 2015

 




ProfiBiuro.pl trzeci raz z rzędu laureatem e-Gazel Biznesu 2016
30.11.2016



 



W 2017 nasz sklep ProfiBiuro.pl został po raz kolejny laureatem e-Gazel Biznesu
24.11.201


Przejdź do strony głównej

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

KONTAKT
Infolinia: 22-100-57-15
E-mail: sklep@profibiuro.pl

ProfiBiuro.pl
ul.Powstańców 60A lok. 219
05-091 Ząbki k/ Warszawy
NIP: 722-107-75-13
    INFOLINIA
    22 100-57-15
    609-01-02-03
    sklep@profibiuro.pl
    Test
    ProfiBiuro.pl Rzetelność, solidność i bezpieczeństwo
    Dotpay
    Wszelkie prawa zastrzeżone Profibiuro.pl sklep online © 2018