Znajdź toner lub tusz do Twojego urządzenia
1 » Opinie Klientów2

Opinie Klientów

Najlepszymi rekomendacjami o jakości i funkcjonowaniu sklepu Profibiuro.pl
są i powinny być opinie naszych Klientów oraz Partnerów Biznesowych

 

Zapraszamy do zapoznania się z opiniami o nas i o naszym sklepie. Jeżeli dokonali już Państwo u nas zakupów zachęcamy także do podzielenia się z innymi użytkownikami Państwa doświadczeniami w kontaktach z naszym sklepem.
 
Jeżeli zamierzają Państwo po raz pierwszy dokonać u nas zakupów -  zapraszamy do zapoznania się z opiniami naszych dotychczasowych klientów. 
Chętnie zrealizujemy Państwa zamówienie oraz będziemy zobowiązani za opinię w zakresie poziomu obsługi klienta oraz jakości zrealizowanego zamówienia.


Dziękujemy za wszelkie opinie o naszej działalności naszym dotychczasowym i przyszłym Klientom.

 

 
Certyfikat "SŁUCHAMY SWOICH KLIENTÓW" niezależnego serwisu OPiNEO

Wszystkie transakcje dokonywane w naszym sklepie podlegają ocenie naszych klientów. Każdy z klientów, który dokonuje u nas zakupów ma możliwość oceny poziomu jakości obsługi w naszym sklepie poprzez umieszczenie opinii na niezależnym serwisie Opineo.
Od 26.08.2010 r.
 
TUTAJ SPRAWDZISZ ON-LINE OPINIE O NAS
 


Sklep ProfiBiuro.pl prowadzi sprzedaż także części oferty na Allegro.

Nasi Klienci dokonujący zakupów przez Allegro mają możliwość podzielenia się opiniami o przebiegu transakcji.
Od 24.04.2012 r.

TUTAJ MOŻESZ SPRAWDZIĆ OPINIE O NAS na Allegro.
 


Certyfikat "ZAUFANE OPINIE" niezależnego serwisu CENEO

Wszystkie zamówienia składane za pośrednictwem naszego sklepu podlegają ocenie poziomu satysfakcji naszych Klientów
w niezależnym serwisie Ceneo.pl.
Od 31.10.2017 r.

TUTAJ SPRAWDZISZ ON-LINE OPINIE O NAS
 



Nasz firma jest objęta audytem Pewny Kontrahent prowadzonym przez serwis VERIF.pl działający w ramach grupy kapitałowej KRUK.

Nasz firma podlega bieżącej weryfikacji pod kątem:
- braku posiadanego zadłużenia wobec Partnerów Biznesowych,.
- braku przeterminowanych zobowiązań wobec Partnerów,
- publikacji danych swoich dłużników.
Od 27.09.2013 r.
 


Otrzymaliśmy wyróżnienie e-Gazele Biznesu 2014

Firma ABC Profit będąca właścicielem i podmiotem prowadzącym sklep internetowy ProfiBiuro.pl otrzymała wyróżnienie dla najbardziej dynamicznych firm e-commerce 2014. Wyróżnienie przyznawane dla firm, które odnotowały w latach 2012-2013 dynamikę przychodów ze sprzedaży oraz dodatni wynik finansowy.
29.10.2014

Tutaj możesz znaleźć laureatów e-Gazele 2014




Spełniamy rygorystyczne kryteria dla firm sprzedających na Allegro - Standard Allegro

Na podstawie ocen naszych Klientów dokonujących zakupów przez sklep na Allegro, otrzymaliśmy potwierdzenie, iż spełniamy standard Alllegro.

Co oznacza standard Allegro dla naszych Klientów:

- masz pewność, że czas realizacji zamówienia będzie zgodny z podanym w ofercie.
- gwarantuje, że nie przepłacasz za koszty wysyłki,
- zakupione przez przedmioty będą zgodne z opisem
Od 01.10.2015 r.
 


 

Drugi rok z rzędu otrzymaliśmy wyróżnienie e-Gazele Biznesu 2015
 

Sklep internetowy ProfiBiuro.pl został wyróżniony e-Gazelą Biznesu 2015 za wzrost przychodów ze sprzedaży w Internecie w 2014 roku oraz dodatni wynik finansowy w ww. okresie.

Nagroda jest ta jest szczególnie ważna, gdyż została przyznana dla nas drugi rok z rzędu, co potwierdza
pozytywną dynamikę rozwoju i stabilną pozycję sklepu ProfiBiuro.pl na rynku sprzedaży internetowej. 
10.11.2015 r.
 

Tutaj możesz znaleźć laureatów e-Gazele 2015

 




ProfiBiuro.pl trzeci raz z rzędu laureatem e-Gazel Biznesu 2016
30.11.2016



 



W 2017 nasz sklep ProfiBiuro.pl został po raz kolejny laureatem e-Gazel Biznesu
24.11.201


Przejdź do strony głównej

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

DOŁĄCZ DO NAS
alt Profibiuro
alt @ProfiBiuro
alt profibiuro-pl
alt +ProfibiuroPL
alt Profibiuro
    KONTAKT
    E-mail: sklep@profibiuro.pl
    Tel: 22-100-57-15

    ProfiBiuro.pl
    ul.Powstańców 60A lok. 219
    05-091 Ząbki k/ Warszawy
    NIP: 722-107-75-13
      INFOLINIA
      22 100-57-15
      609-01-02-03
      sklep@profibiuro.pl
      Test
      ProfiBiuro.pl Rzetelność, solidność i bezpieczeństwo
      Dotpay
      Wszelkie prawa zastrzeżone Profibiuro.pl sklep online © 2018