Znajdź toner lub tusz do Twojego urządzenia
» Opinie Klientów

Opinie Klientów

 
 
Najlepszymi rekomendacjami o jakości i funkcjonowaniu sklepu Profibiuro.pl
są i powinny być opinie naszych Klientów oraz Partnerów Biznesowych

 

Zapraszamy do zapoznania się z opiniami o nas i o naszym sklepie. Jeżeli dokon
ali już Państwo u nas zakupów zachęcamy także do podzielenia się z innymi użytkownikami Państwa doświadczeniami w kontaktach z naszym sklepem.
 
Jeżeli zamierzają Państwo po raz pierwszy dokonać u nas zakupów -  zapraszamy do zapoznania się z opiniami naszych dotychczasowych klientów. 

Chętnie zrealizujemy Państwa zamówienie oraz będziemy zobowiązani za opinię w zakresie poziomu obsługi klienta oraz jakości zrealizowanego zamówienia.


Dziękujemy za wszelkie opinie o naszej działalności naszym dotychczasowym i przyszłym Klientom.



26.08.2010
Certyfikat "SŁUCHAMY SWOICH KLIENTÓW" niezależnego serwisu OPiNEO

Wszytkie transakcje dokonywane w naszym sklepie podlegają ocenie naszych klientów. Każdy z klientów, który dokonuje u nas zaupów ma możliwość oceny poziomu jakości obsługi w nszym sklepie poprzez umieszczenie opinii na niezależym serwise Opineo.

TUTAJ SPRAWDZISZ ON-LINE OPINIE O NAS


24.04.2012

Sklep ProfiBiuro.pl prowadzi sprzedaż także części oferty na Allegro.
Nasi Klienci dokonujący zakupów przez Allegro mają możliwość podzielenia się opiniami o przebiegu transakcji.

TUTAJ MOŻESZ SPRAWDZIĆ OPINIE O NAS na Allegro.

31.10.2012
Certyfikat "ZAUFANE OPINIE" niezależnego serwisu CENEO

Wszytkie zamówienia składane za pośrednictwem naszego sklepu podlegają ocenie poziomu satysfakcji naszych Klientów w niezależnym serwisie Ceneo.pl.

TUTAJ SPRAWDZISZ ON-LINE OPINIE O NAS

27.09.2013

Nasz firma jest objęta audytem Pewny Kontrahent prowadzonym przez serwis VERIF.pl działający w ramach grupy kapitałowej KRUK.

Nasz firma podlega bieącej weryfikacji pod kątem:
- braku posiadanego zadłużenia wobec Patrnerów Biznesowych,.
- braku przeterminowanych zobowiązań wobec Partnerów,
- publikacji danych swoich dłużników.

 



29.10.2014
 Otrzymaliśmy wyróżnienie e-Gazele Biznesu 2014

Firma ABC Profit będąca właścicielem i podmiotem prowadzącym sklep internetowy ProfiBiuro.pl otrzymała wyróżnienie dla najbardziej dynamicznych firm e-commerce 2014. Wyróżnienie przyznawane dla firm, które odnotowały w latach 2012-2013 dynamikę przychodów ze sprzedaży oraz dodatni wynik finansowy.

Tutaj możesz znależć lauretów e-Gazele 2014
 



01.10.2015

Spełniamy rygorystyczne kryteria dla firm sprzedających na Allegro
Standard Allegro

Na podstawie ocen naszych Klientów dokonujących zakupów przez sklep na Allegro, otrzymaliśmy potwierdzenie, iż spełniamy standard Alllegro.

Co oznacza standard Allegro dla naszych Klientów:

- masz pewność, że czas realizacji zamówienia będzie zgodny z podanym w ofercie.
- gwarantuje, że nie przepłacasz za koszty wysyłki,
- zakupione przez przedmioty będą zgodne z opisem






10.11.2015

Drugi rok z rzędu otrzymaliśmy wyróżnienie e-Gazele Biznseu 2015

Sklep internetowy ProfiBiuro.pl został wyróżniony e-Gazelą Biznesu 2015 za wzrost przychodów ze sprzedaży w Internecie w 2014 roku oraz dodatni wynik finansowy w ww. okresie.

Nagroda jest ta jest szczególnie ważna, gdyż została przyznana dla nas drugi rok z rzędu, co potwierdza pozytywną dynamikę rozwoju i stabilną pozycję sklepu ProfiBiuro.pl na rynku sprzedaży internetowej. 

Dziękujemy naszym Klientom - bez Państwa nie byłoby to możliwe.

Tutaj możesz znależć lauretów e-Gazele 2015



30.11.2016
ProfiBiuro.pl laureatem e-Gazel Biznesu 2016



Przejdź do strony głównej
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

DOŁĄCZ DO NAS
alt Profibiuro
alt @ProfiBiuro
alt profibiuro-pl
alt +ProfibiuroPL
alt Profibiuro
    KONTAKT
    E-mail: sklep@profibiuro.pl
    Tel: 22-100-57-15

    ProfiBiuro.pl
    ul.Powstańców 60A lok. 219
    05-091 Ząbki k/ Warszawy
    NIP: 722-107-75-13
      INFOLINIA
      22 100-57-15
      609-01-02-03
      sklep@profibiuro.pl
      Test
      ProfiBiuro.pl Rzetelność, solidność i bezpieczeństwo
      Dotpay
      Wszelkie prawa zastrzeżone Profibiuro.pl sklep online © 2017